Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Golftekonurmi

 

Suomessa on totuttu näkemään tekonurmia jalkapallo-, tennis- ja pesäpallokentillä. Jotkut ovat erehtyneet kokeilemaan näitä muiden pallopelien tekonurmituotteita tai niiden muunnelmia myös golfiin, tosin huonolla menestyksellä. Golfviheriöiden rakentaminen tekonurmesta on kasvattanut suosiotaan Suomessa jo monta vuotta. Yksityisille asiakkaille viheriöitä rakennetaan tekonurmesta kymmeniä vuosittain. Tekonurmiviheriön etuja ovat  helppohoitoisuus, upea ulkonäkö ja mahdollisuus ympärivuotiseen käyttöön.

 

Tarjoamme juuri golfia varten kehitettyä nurmea, joka kestää Lapin arktiset olosuhteet ja Hangon helteet. Laadukkailla InterGREENS-tekonurmilla saat ammattitason viheriön omaan käyttöösi, mökille järven rantaan tai talon takapihalle.

 

InterGREENS golftekonurmi on valmistettu UV-suojatusta polyamedikuiduista, joka kestää erinomaisesti sadetta, lunta, tuulta, jäätä ja auringonpaistetta. InterGREENS-golftekonurmea on asennettu Lapista aina Dubaihin asti. Teimme ensimmäiset viheriöasennuksemme Suomessa vuonna 2005. Kyseiset viheriöt ovat yhä hyvässä pelikunnossa, vaikka viheriöt on asennettu klubien harjoitusalueille, joissa kulutus on paljon suurempaa kuin yksityisille rakennetuilla viheriöillä.

 

 

Olet saattanut tutustua viheriöihimme golfmessuilla Helsingissä, jonne olemme rakentaneet virallisen messuviheriön jo vuodesta 2006 lähtien. Vuonna 2017 löydät viheriömme sekä Helsingin golfmessuilta että Mikkelin asuntomessuilta.

 

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.