Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Suuremmalla tontilla griini toimii erinomaisesti myös kohdeviheriönä.Suuremmalla tontilla griini toimii erinomaisesti myös kohdeviheriönä.Golftekonurmi

 

Unelmoitko sinäkin omasta harjoittelugreenistä kesämökillä tai talosi takapihalla? Kaipaako lähipelisi pientä hiomista?

 

Lähes puolet kierroksen lyönneistä koostuu viheriöpelaamisesta. Tämän vuoksi on ensiarvoisen tärkeää, että lähipelisi on kunnossa jo ensimmäiseltä väylältä lähtien. Viheriöstämme saat pihasi helmen, jolla voit harjoitella 
lähipeliäsi ympäri vuoden.

 

Toteutamme viheriöasennuksia ympäri Suomen. Vuosien kokemus takaa kestävän harjoittelupaikan hankalimpaankin maastoon. Breikit ja kaadot rakennetaan asennusvaiheessa asiakkaan toiveiden mukaisiksi!

 

 

Pieneenkin tilaan saa asennettua hyvän puttitreenipaikan.Pieneenkin tilaan saa asennettua hyvän puttitreenipaikan.Rakennamme toimivia kokonaisuuksia niin mökeille kuin kaupunkien lähiöihinkin. Asiakkaan toiveista ja viheriön paikasta riippuen viheriön koko vaihtelee parista kymmenestä neliöstä muutamaan sataan neliöön.


 

Yksikään projekti ei ole samanlainen. Suunnittelemme ja toteutamme jokaisen projektin henkilökohtaisesti uniikkina työnä alusta loppuun asti.

 

 

 

 

Viheriö toimii hyvin myös kesäisten grillijuhlien viihdykkeenä.Viheriö toimii hyvin myös kesäisten grillijuhlien viihdykkeenä.

InterGREENS-laatu takaa viheriön kestävyyden vuosiksi eteenpäin. Erinomaisen golfgriinin lisäksi pihasi on helppohoitoinen ja hyvännäköinen. Ainaisen tuskastelun ruohonleikkuun kanssa voi jättää unholaan!

 

Drive for show, putt for dough!

 

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.